فیله مرغ سوخاری

مواد تشکیل دهنده:

فیله مرغ، پیاز، نشاسته گندم، نمک، ادویه، کاراگینان، پودر پنیر، شکر، آرد گندم، آرد سوخاری، تخم‌مرغ، آب، پودر سوخاری

روش
دما
روغن داغ
170درجه
180 درجه
زمان
6 تا 8 دقیقه
4 ت ا 6 دقیقه
12 تا 15 دقیقه
محصول
(وزن)
( نوع بسته بندی )
(تعداد در کارتن)
*
400 گرم
ظرف
12عدد
**
500 گرم
کیسه پلیمری
14عدد
***
1000 گرم
زیپ کیپ، کیسه پلیمری
6عدد
****
2000 گرم
کیسه پلیمری
4عدد

کالری:
188/84 کیلو کالری در 100 گرم
نمک:
1 گرم
اسید چرب ترانس:
0/03 گزم
چربی:
10/1 گرم
قند:
0/288 گرم
شرایط نگهداری:
دمای زیر 18 درجه
زمان ماندگاری:
6 ماه
Relate Product Related Products