با تغییر شیوه ی زندگی و اهمیت بالای زمان در جوامع امروزی ، دسترسی آسان - طعم و قیمت مناسب نقش مهمی در افزایش مصرف غذاهای آماده و نیمه آماده داشته است . انجماد یکی از اصول نگهداری محصولات غذایی است که از دیرباز مورد توجه قرار داشته است . تکنولوژی انجماد سریع یاIQF (Individual quick freezing) روشی است که در آن دمای درونی محصول طی مدت کمتر از ۲ ساعت از منطقه بحرانی عبور می‌نماید.به‌طوری که کیفیت آن ها کم ترین تفاوت را با نوع تازه آن داشته باشد. سرعت بالای انجماد باعث می‌شود آب میان بافتی بین سلول‌های گیاهی فرصت لازم را برای تشکیل بلورهای یخ نداشته باشد، در نتیجه آسیب بسیار کمتری به بافت و سلول‌های غذا وارد می‌شود و این مسأله باعث حفظ کیفیت، تازگی، عطر، طعم، خواص و ویتامین‌های مواد غذایی فریز شده می‌گردد. پک فود با بهره گیری از توان متخصصان امر محصولات خود را با بالاترین کیفیت تولید و تحویل مشتریان عزیز می نماید .

بنر محصولات
Product Group Product Category
fried fried See More
herbal herbal See More
Grill Grill See More
Burger Burger See More
fried
noresult
herbal
noresult
Grill
noresult
Burger
noresult