فیله مرغ سوخاری
مواد تشکیل دهنده:
فیله مرغ، پیاز، نشاسته گندم، نمک، ادویه، کاراگینان، پودر پنیر، شکر، آرد گندم، آرد سوخاری، تخممرغ، آب، پودر سوخاری
دما
روغن داغ
170درجه
180 درجه
زمان
6 تا 8 دقیقه
4 ت ا 6 دقیقه
12 تا 15 دقیقه
محصول
(وزن)
( نوع بسته بندی )
(تعداد در کارتن)
**
500 گرم
کیسه پلیمری
14عدد
***
1000 گرم
زیپ کیپ، کیسه پلیمری
6عدد
****
2000 گرم
کیسه پلیمری
4عدد
کالری:
188/84 کیلو کالری در 100 گرم
شرایط نگهداری:
دمای زیر 18 درجه