کراکت مرغ و پنیر

مواد تشکیل دهنده:

گوشت مرغ، پنیر پروسس، ژامبون 70%، فلفل دلمه، هویج، ادویه، نمک، آرد گندم، نشاسته، پودر پنیر، آرد سوخاری، آب، پودر سوخاری

روش
دما
روغن داغ
170 درجه
180 درجه
زمان
6 تا 8 دقیقه
4 تا 6 دقیقه
12 تا 15 دقیقه
محصول
(وزن)
( نوع بسته بندی )
(تعداد در کارتن)
*
400 گرم
ظرف
12عدد
**
500 گرم
کیسه پلیمری
14عدد
***
1000 گرم
زیپ کیپ، کیسه پلیمری
6عدد
****
2000 گرم
کیسه پلیمری
4عدد

کالری:
272 کیلو کالری در 100 گرم
نمک:
0.03 گرم
اسید چرب ترانس:
6 ماه
چربی:
دمای زیر 18 درجه
محصولات مرتبط Related Products