مرحله اول: فیله مرغ گریل پکفود را از انجماد درآورده تا یخزدایی شود. به جای فیله گریل میتوان از فیله سوخاری پکفود نیز استفاده کرد.
مرحله دوم :کاهو را برگ برگ کرده و به خوبی بشویید. سپس برگهای خشک شده را به قطعات درشت خرد کرده و در ظرف سرو سالاد سزار بریزید.
مرحله سوم: حاشیه نان تست را با چاقو جدا کرده و قسمت سفید آن را به قطعات کوچک برش بزنید. سیر رنده شده و روغن زیتون را مخلوط کرده و نان ها را به آن آغشته کنید. سپس در سینی فر قرار داده تا ترد گردد.
مرحله چهارم: نان تست و فیله گریل یا فیله سوخاری برش زده شده را به کاهوها اضافه کنید. پنیر پارمسان، زیتون و گوجه را افزوده و درنهایت سس مخصوص را به میزان دلخواه به سالاد اضافه کنید.
مرحله پنجم: برای تهیه سس، سس خردل، سس مایونز، سیر، فلفل سیاه، آب لیموترش، روغن زیتون و پنیر پارمسان را مخلوط نموده و یکدست نمایید. در صورت دلخواه میتوانید از سرکه بالزامیک هم استفاده کنید.