شنیتسل مرغ با سس پستو

ترکیبیات


کاهو پیچ یا کاهو معمولی
یک عدد متوسط

فیله مرغ گریل پک‌فود
300 گرم

پنیر پارمسان
4-5 قاشق غذاخوری

گوجه گیلاسی
به میزان دلخواه

زیتون اسلایس شده
به میزان دلخواه

سیر له شده
6-5 حبه

سس مایونز
2-1 قاشق غذاخوری

سس خردل
2-1 قاشق غذاخوری

آب لیموترش تازه
2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون
5-4 قاشق غذاخوری

نان تست
5 عدد

فلفل سیاه
به میزان دلخواه

 

دستورپخت


مرحله اول: فیله مرغ گریل پک‌فود را از انجماد درآورده تا یخ‌زدایی شود. به جای فیله گریل می‌توان از فیله سوخاری پک‌فود نیز استفاده کرد.

مرحله دوم :کاهو را برگ برگ کرده و به خوبی بشویید. سپس برگ‌های خشک شده را به قطعات درشت خرد کرده و در ظرف سرو سالاد سزار بریزید.

مرحله سوم: حاشیه نان تست را با چاقو جدا کرده و قسمت سفید آن را به قطعات کوچک برش بزنید. سیر رنده شده و روغن زیتون را مخلوط کرده و نان ها را به آن آغشته کنید. سپس در سینی فر قرار داده تا ترد گردد.

مرحله چهارم: نان تست و فیله گریل یا فیله سوخاری برش زده شده را به کاهوها اضافه کنید. پنیر پارمسان، زیتون و گوجه را افزوده و درنهایت سس مخصوص را به میزان دلخواه به سالاد اضافه کنید.

مرحله پنجم: برای تهیه سس، سس خردل، سس مایونز، سیر، فلفل سیاه، آب لیموترش، روغن زیتون و پنیر پارمسان را مخلوط نموده و یکدست نمایید. در صورت دلخواه می‌توانید از سرکه بالزامیک هم استفاده کنید.

اطلاعات دسته بندی غذا: غذای اصلی نوع پخت: گریل نوع سرو: گرم میزان کالری: بالا تعداد نفرات: 5 نفر زمان آماده سازی : 30 دقیقه