با تغییر شیوه ی زندگی و اهمیت بالای زمان در جوامع امروزی ، دسترسی آسان - طعم و قیمت مناسب نقش مهمی در افزایش مصرف غذاهای آماده و نیمه آماده داشته است . انجماد یکی از اصول نگهداری محصولات غذایی است که از دیرباز مورد توجه قرار داشته است . تکنولوژی انجماد سریع یاIQF (Individual quick freezing) روشی است که در آن دمای درونی محصول طی مدت کمتر از ۲ ساعت از منطقه بحرانی عبور می‌نماید.به‌طوری که کیفیت آن ها کم ترین تفاوت را با نوع تازه آن داشته باشد. سرعت بالای انجماد باعث می‌شود آب میان بافتی بین سلول‌های گیاهی فرصت لازم را برای تشکیل بلورهای یخ نداشته باشد، در نتیجه آسیب بسیار کمتری به بافت و سلول‌های غذا وارد می‌شود و این مسأله باعث حفظ کیفیت، تازگی، عطر، طعم، خواص و ویتامین‌های مواد غذایی فریز شده می‌گردد. پک فود با بهره گیری از توان متخصصان امر محصولات خود را با بالاترین کیفیت تولید و تحویل مشتریان عزیز می نماید .

بنر محصولات
Product Group Product Category
burger burger See More
Chiken kebab Chiken kebab See More
Sausages Sausages See More
Canned Canned See More
grilled grilled See More
processed meat processed meat See More
fried fried See More
Non-fried Non-fried See More
Frozen meat Frozen meat See More
Fried vegetables Fried vegetables See More
None fried vegetables None fried vegetables See More
burger
noresult
Chiken kebab
noresult
Sausages
noresult
Canned
noresult
grilled
noresult
processed meat
noresult
fried
noresult
Non-fried
noresult
Frozen meat
noresult
Fried vegetables
noresult
None fried vegetables
noresult