با تغییر شیوه ی زندگی و اهمیت بالای زمان در جوامع امروزی ، دسترسی آسان - طعم و قیمت مناسب نقش مهمی در افزایش مصرف غذاهای آماده و نیمه آماده داشته است . انجماد یکی از اصول نگهداری محصولات غذایی است که از دیرباز مورد توجه قرار داشته است . تکنولوژی انجماد سریع یاIQF (Individual quick freezing) روشی است که در آن دمای درونی محصول طی مدت کمتر از ۲ ساعت از منطقه بحرانی عبور می‌نماید.به‌طوری که کیفیت آن ها کم ترین تفاوت را با نوع تازه آن داشته باشد. سرعت بالای انجماد باعث می‌شود آب میان بافتی بین سلول‌های گیاهی فرصت لازم را برای تشکیل بلورهای یخ نداشته باشد، در نتیجه آسیب بسیار کمتری به بافت و سلول‌های غذا وارد می‌شود و این مسأله باعث حفظ کیفیت، تازگی، عطر، طعم، خواص و ویتامین‌های مواد غذایی فریز شده می‌گردد. پک فود با بهره گیری از توان متخصصان امر محصولات خود را با بالاترین کیفیت تولید و تحویل مشتریان عزیز می نماید .

بنر محصولات
گروه محصولات Product Category
محصولات گوشتی | برگر Burger مشاهده بیشتر
محصولات گوشتی | جوجه کباب Chiken kebab مشاهده بیشتر
محصولات گوشتی | سوسیس و کالباس Sausages مشاهده بیشتر
محصولات گوشتی | کنسرو Canned مشاهده بیشتر
محصولات گوشتی | گریل شده Grilled مشاهده بیشتر
محصولات گوشتی | گوشت فرآوری شده Processed meat مشاهده بیشتر
محصولات گوشتی | سوخاری Fried مشاهده بیشتر
محصولات گوشتی | غیر سوخاری Non-fried مشاهده بیشتر
محصولات گوشتی | گوشت منجمد Frozen meat مشاهده بیشتر
محصولات گیاهی | سوخاری Fried vegetables مشاهده بیشتر
محصولات گیاهی | غیر سوخاری None fried vegetables مشاهده بیشتر
burger
noresult
Chiken kebab
noresult
Sausages
Canned
noresult
grilled
noresult
processed meat
noresult
fried
noresult
Non-fried
noresult
Frozen meat
noresult
Fried vegetables
noresult
None fried vegetables
noresult